divendres, 27 de setembre del 2013

Intervenció televisiva al programa "Vespre a La 2" de La 2

A partir del minut 28 col·laboro en la tertúlia esportiva de "Vespre a La 2" (25/09/2013). Debat dirigit per Montse Busquets amb els convidats Guillem Turró, Enric Masip, Mar Rovira i Javier Pérez Mojica.

El programa comença amb l'anunci del president Artur Mas que la consulta es farà al 2014, i que a finals d'aquest any se'n sabrà la data. És el punt més destacat del discurs inaugural del debat de Política General. També destaca el conflicte laboral de Panrico, que pretén acomiadar la meitat de la seva plantilla. Els sindicats s'han revelat i un dels seus membres estarà al programa. Cares alegres, en canvi, al nou edicici del Mercat dels Encants de Barcelona, que el dimecres (25/09/2013) es va inaugurar amb un total de 283 negocis. I la tertúlia esportiva, l'endemà que el Barça del Tata Martino tornés a iluminar al món del futbol.

"Vespre a La 2" és la nova finestra informativa diària de TVE Catalunya que oferirà als telespectadors els temes més rellevants de la jornada. Xavi Díaz serà l'encarregat de conduir el programa que inclourà notícies, entrevistes i reportatges d'àmbit social, cultural i econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada